Restaurant

De voormalige grote zaal is opgesplitst in een restaurant gedeelte en een terrastuin. het retaurant bestaat uit twee verdiepingen en is sinds kort gereed. na een flinke tijd van verbouwen mag het resultaat er zeker zijn. We zijn trots op het mooie restaurant!

In ons restaurant kunt u borrelen, lunchen en dineren in een gemoedelijke ongedwongen sfeer. De keuken is eerlijk en puur. Vers vlees en verse groenten ambachtelijk bereid.Om het maar heel nuchter te omschrijven: "zonder fratsen"!

We nodigen u dan ook vanharte uit om eens langs te komen voor een hapje of een goed glas wijn!

De bovenverdieping is knus ingericht en men heeft van bovenaf zicht op de kerkenhoek met de Grote Kerk. Middels de vide mist u niets van wat er beneden in het restaurant gebeurt!

Aan de inrichting is erg veel zorg besteed alles is tot in de puntjes afgewerkt. De comfortabele stoelen en de eigen gemaakte houten tafels zorgen ervoor dat u kunt genieten en zo lang kunt tafelen als u dat wilt. Bent u uitgegeten maar heeft u nog niet zo'n zin om op te stappen? Komt u dan uitbuiken in een van de lekkere stoelen bij de openhaard.


© 2000 - 2019 powered by
Doteasy Web Hosting